Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/vhosts/meetingpoint.org/httpdocs/config.php on line 97 Wat - Reformatica.nl
Kerk & ICT

Refomail Klik hier om nummers van Refomail te downloaden

Wat

Op zoek naar informatie en kennis over het Evangelie. Vaak is dat lastig zoeken, omdat er heel veel aangeboden wordt. Maar wat is nuttig? En relevant? Wat is gevalideerde informatie en kennis? Om u de weg door het brede aanbod te wijzen heeft Reformatica zich gespecialiseerd in drie kerntaken: internet, software en digitalisering.

Drie kerntaken op een rij:

Internet
Enkele voorbeelden waarmee Reformatica u kan helpen: 

 

Digitalisering
Een kracht van Reformatica is de technische kennis. Deze kan vooral benut worden voor de digitalisering van diverse bestanden, zoals bladen en magazines.


Software
Software is onmisbaar voor het huidige leven. Welke programma's hebben nu een toegevoegde waarde? Wat zijn goede Bijbelprogramma's? Hoe optimaliseer je spraakherkenning? Reformatica beantwoordt deze vragen, omdat zij kennis heeft en diverse programma's test en onderzoekt. Hierbij richt het aanbod van programma's zich op zowel gemeenteleden als predikanten en kerkelijk werkers.